POWER OIL AND GAS

Minggu Terakhir di MMC Oil & Gas Engineering


Akhirnya tibalah sudah minggu terakhir Jamal bekerja di MMC Oil & Gas Engineering Sdn Bhd. Dan minggu lepas department kami telah membuat Farewell Lunch untuk Jamal dan kawan-kawan lain yang ingin bertukar kerja jugak. InsyaAllah hari Jumaat nie (1/05/2012) adalah hari terakhir Jamal bekerja disini dan bermula minggu depan Jamal akan bekerja di Petrofac Engineering Services (formerly known as RNZ Intergated).

Dibawah nie adalah gambar-gambar yang sempat diambil semasa Farewell Lunch minggu lepas, terima kasih Jamal ucapkan kepada semua yang organize lunch nie dan terima kasih jugak buat hadiah yang korang semua belikan untuk Jamal.

Menu Lunch
My Colleagues
Speech by Boss
Farewell Gift

Thanks semua.

10 comments:

lepak.com.my said...

Good luck kt tempat baru :)

Jamaluddin Abu Bakar said...

Thanks Lepak..:-)

Ikr@m said...

all the best bro :-)

Jamaluddin Abu Bakar said...

Thanks Ikram

myebutterfly said...

Gud luck Jamal...how my resume?hehehe

Jamaluddin Abu Bakar said...

Aku dah pass kat secretary boss. Tunggu je la kalau ade rezeki ye. Aku x boleh janji ape-ape..:-)

HalaTuju said...

wow petrofac..best tuu bro..gud luck!:)

Jamaluddin Abu Bakar said...

Thanks Bro..

fuzzree said...

Bro Jamal, I am just graduated. Mechanical Engineering. boleh tolong ke pass kan my CV to Petrofac or any HR that you know in oil n gas ? kalau boleh, boleh minta email?

fuzzree said...

oh ya. ni email saya : fazryalias@gmail.com
hope bro boleh pm saya . tq .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...