POWER OIL AND GAS

Payment Google Adsense ketujuh RM905.65

 
Alhamdulillah, hujung bulan nie macam biasa la Jamal terima bayaran dari Google Adsense. Dan ini adalah payment ketujuh yang Jamal terima daripada Google Adsense. So far memang amat berpuas hati la dengan servis yang ditawarkan oleh pihak Google Adsense nie. Setelah membandingkan dengan syarikat-syarikat pengiklanan lain seperti Nuffnang dan Advertlets, Google Adsense adalah yang terbaik pada pandangan Jamal la.

Untuk bulan nie, Jamal dapat dalam RM905.65 daripada Google Adsense. Ini adalah bayaran tertinggi dalam sebulan yang pernah Jamal terima dari Google Adsense. InsyaAllah diharapkan momentum ini akan berterusan dibulan-bulan yang mendatang. Memang lumayan hanya dengan blog je, korang dah berjaya dapat dalam seribu ringgit tiap-tiap bulan. Dan kerjanya bukannya susah pun. Cuma kena banyak belajar dan jangan pernah putus asa. Itulah pesanan Jamal buat rakan-rakan blogger diluar sana.




google adsense, earning google adsense, payment google adsense, cashout google adsense, western union, western union google adsense, cimb western union, income google adsense

13 comments:

azri johan said...

tahniah bro

Jamaluddin Abu Bakar said...

:-)..Thanks Azri

lepak.com.my said...

ada tips tak...nak belajar...huhuhu

Jamaluddin Abu Bakar said...

haha..nak tips ape ye..tips first kena ada blog gunakan english language

slumberdek said...

berbaloi baloi....

Ila said...

dah blog english tp masih tak menjanalah bro...mcm mana yer

Jamaluddin Abu Bakar said...

nie tips kedua pulak. Pastikan maintain niche blog anda dan pastikan pengungjung yang datang betul-betul nak baca entry di blog kita tue.

Tips ke-3 pulak, semak harga keywords yang membawa pengunjung ke blog anda. Semakn High Paying Keywords di Google Adwords.

tips yang lain InsyaAllah Jamal akan kongsikan dalam entry special nanti. Sabar ye kawan-kawan

Zainal Abidin said...

salam jamal

tahniah....

saya punya earning baru 21.92 USD....

jenuh juga nak cecah USD30 nih...apa lagi klu USD 300...hahahaha

Terbelog said...

murah rezeki jamal:)

Jamaluddin Abu Bakar said...

Zainal Abidin: InsyaAllah Jamal dalam proses menaip tips-tips yang berkaitan dengan Google Adsense nie. Malam tadi baru siap tips pertama. Nantikan ye.

Thanks Terbelog..:-)

velli, md. said...

tahniah jamal, saya belum pernah merasakan itu. kasih tips dong agar boleh mendapatkan wang dari adsense.

Wan Widget said...

jamal ko memang hebat la

Jamaluddin Abu Bakar said...

haha, xde hebat mana pun. Masih belajar lagi nie.

Belajar dan terus belajar..:-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...